Passief inkomen met affiliate marketing!

Wat is affiliate marketing?

 

Affiliate marketing

Affiliate marketing is miscchien wel de makkelijkste en effectiefste manier om een passief inkomen op te bouwen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten. Over het algemeen worden leads doorgelinkt vanaf de site van de affiliate naar de site van de verkopende partij.

Affiliate programma’s

Er bestaan speciale sites, waarop aanbieders hun product ter beschikking stellen aan affiliates. Sites als Daisycon, Tradetracker en Paypro verzamelen producten die kunnen worden gepromoot door affiliates.

Welke producten geschikt voor affiliate marketing?

In principe zijn alle producten die je kan vinden op webshops, ook geschikt voor affiliate marketing. Grote verzamelwebsites als bol.com en Amazon hebben ook partnerprogramma’s, waarbij het hele assortiment tegen commissies kan worden gepromoot. Wat ook zeer geschikt is voor affiliate marketing is het aanbieden van digitale artikelen, zoals cursussen en e-books. 

De ideale eenmansbusiness

Het voordeel aan affiliate marketing is dat het de ideale manier is om in je eentje een business op te zetten en te runnen zonder dat dit je al teveel tijd kost. Na de keuzes, welke programma, welke doelgroep en welke producten je wil gaan aanbieden, kan je van start. Zorg dat je webshop er gelikt uitziet en je marketing klopt. Dit kan je allemaal in je eentje doen, of uitbesteden. 

Passief inkomen met affiliate marketing?

Affiliate marketing kan een geweldige manier zijn om een passief inkomen te behalen. Op het moment dat je je advertenties hebt staan en de verbindingen kloppen, dan zit in principe je werk erop. Het blijft natuurlijk altijd van belang om je processen up to date te houden.

Vindt hier de beste cursussen om te starten met affiliate marketing.

Pre-Order Sale

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Subscribe 

Loading