Beleggen!

Passief inkomen met beleggen.

 

Beleggen

Beleggen is geld investeren met de verwachting dat dit geld op termijn meer waard zal worden.

Beleggen in aandelen

Dit is waar de meesten aan denken wanneer het gaat over beleggen: investeren in aandelen.  Aandelen spreken bij veel mensen tot de verbeelding: je koopt een ‘stukje’ van een bedrijf en bent dan mede-eigenaar. Dit betekent dat je meedeelt in de winst van het bedrijf wat als dividend aan je uitgekeerd kan worden. Ook kan de koers van het aandeel stijgen, waardoor je winst maakt op je belegging. Let op, het kan ook slechter gaan met een bedrijf, waardoor een aandeel kan zakken en deze dus minder waard zal worden.

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed is tevens een bekende vorm van beleggen, hierbij worden winkels, woningen of kantoren aangekocht, om deze vervolgens met rendement te verhuren. Dit is een bekende en effectieve manier van het vergaren van een passief inkomen. Vooral het investeren met geld van de bank maakt deze vorm van beleggen zeer aantrekkelijk. Het recent verhogen van de overdrachtsbelasting heeft deze vorm van investeren echter niet makkelijker gemaakt.

Beleggen in cryptocurrency

Beleggen in cryptos is helemaal van nu. De meest bekende vorm van een cryptocurrency is toch wel de Bitcoin, een paar jaar geleden kocht je deze voor een paar euro, diezelfde Bitcoin is inmiddels meer dan 30.000 euro waard. Er zijn naast de Bitcoin nog veel meer interessante coins zoals Ripple, Ethereum enz.
Over beleggen in crypto is logischerwijs niet heel veel bekend, om dat dit nog geen lange geschiedenis heeft, omdat dit gegeven simpelweg nog niet lang bestaat.

Passief inkomen met beleggen

Een passief inkomen behalen met beleggen is een vrij solide vorm van inkomsten. Het duurt over het algemeen wat langer, maar dan heb je een geweldige inkomsten bron die vrij conjuctuur ongevoelig is. 

 

Vindt hier de beste cursussen om te starten met beleggen. 

 

Pre-Order Sale

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Subscribe 

Loading